afbeelding spinnenweb ter illustratie van complexiteit Emergentia_Organisatieontwikkeling_Complexiteitslab_Amsterdam

complexiteits-
lab

?

Complexiteitslab

Ben jij verantwoordelijk voor een complex, vastzittend vraagstuk dat zich niet laat oplossen aan de vergadertafel? In plaats van het oeverloos op de agenda te zetten, kun je ervoor kiezen uit de waan van de dag te stappen en het in te brengen in het Complexiteitslab. Het Complexiteitslab is er voor vraagstukken die vastzitten op het snijvlak van inhoud en mens. Bijvoorbeeld omdat een gezamenlijke taal ontbreekt of een gedeelde visie op het werk.

Soms omdat de stevigheid van standpunten het zicht op het gezamenlijk doel vertroebeld. Of omdat inspanningen steeds opnieuw niet het gewenst effect blijken te hebben.

Hoe steviger het vastzit, des te groter het potentieel! Het Complexiteitslab is een ‘Ronde Tafel’ die jullie even helemaal uit de waan van de dag trekt om met aandacht te focussen op het vraagstuk. Het biedt effectieve tools de kluwen te ontwarren. We gaan een commitment aan voor minimaal 3 bijeenkomsten van 2,5 uur binnen 1 maand. Neem contact op om te onderzoeken of jouw vraag zich leent voor het Complexiteitslab.

Telefoon

+31624612480

LinkedIn

Contact