emergentia organisatieontwikkeling portretfoto van marielle slierendrecht van de zijkant, omhoog kijkend

Een op een
begeleiding

?

Een op een begeleiding

“Dankjewel Mariëlle voor de coaching. Die was bijzonder afgestemd. Op mij als persoon, maar ook op de specifieke (werk)situatie. Je durft intuïtieve werkwijzen te gebruiken als de situatie daar om vraagt. Daardoor gingen de gesprekken een laag dieper dan de ‘hoofdzaken’ en kon je nieuwe perspectieven en oplossingsrichtingen aanboren.”

Ted

Wat heb jij nodig om te groeien? Hoe kom je in actie op een manier die aansluit bij wat het grotere geheel vraagt? Hoe neem je bewuste besluiten, net even over het randje van wat je dacht dat je kon? Ik help jou om meer bronnen aan te spreken om vanuit je professionele rol méér bij te dragen aan jouw (werk-) wereld.

Een deel van mijn cliënten zoekt mij op om hun missie en visie te herijken. Een ander deel help ik om te werken met turbulente complexe (sociale) opgaven vanuit een leiderschapsrol. Wat je vraag ook is, ik gebruik intuïtieve methoden en nodig transformatie uit. Een kennismaking is kosteloos. Een telefoontje of een berichtje is genoeg om het contact op te starten.

Telefoon

+31624612480

LinkedIn

Contact