Social Arts

Social Arts

?

Social Presencing Theater

“Heel erg bedankt voor de ongelooflijke mooie ervaring vanavond… Ik voel me een ander mens! Het onderwerp lag me zeer na aan het hart (en was buiten mijn comfortzone!) en woorden schieten te kort voor deze ervaring. Veel dank en waardering voor het faciliteren en hosten van deze avond”

Rain

Verruim je blik. Laat nieuwsgierigheid, compassie en lef je volgende stap bepalen. Laat je verrassen door het effect van authentiek handelen.

SPT is de sociale technologie die zich richt op collectief bewustzijn en systeemverandering. Het helpt individuen, team en organisaties duurzamer, creatiever en inclusiever te werken. Het is een ervaringsgerichte methode die direct naar de kern gaat. Daarmee faciliteert het diepgaande verandering.

De methode is ontwikkeld door het Presencing Institute onder leiding van Arawana Hayashi en Otto Scharmer en maakt gebruik van simpele lichaamshoudingen die in de ruimte de huidige dynamiek in een situatie zichtbaar maakt (‘theater’). Dit geeft zicht op hefbomen voor verandering. Daarmee leent SPT zich als bron om vraagstukken in beweging te brengen die zich aan de vergadertafel niet afdoende laten oplossen. Het kan o.a. worden toegepast bij strategische, leiderschaps- en ontwikkelvraagstukken. Meer informatie vind je in het boek van de grondlegger Arawana Hayashi of deze video.

SPT oefengroep in Amsterdam

Kennismaken met SPT? Of je al bestaande SPT practice levend houden? Kom naar de oefengroep in Amsterdam! Nieuwe  data worden lente/zomer 2023 gepland. Op de hoogte blijven? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief of houd de LinkedIn pagina in de gaten.

Tot die tijd kun je meedoen met de samenwerking die de groep is aangegaan met de SPT International Friday Group. Wees welkom! Wat kun je verwachten:

 

  • Online bijeenkomsten op vrijdagmiddag 17.00-18.30 CET
  • Elke sessie is een co-creatie die plaatsvindt in het moment en met de groep die op dat moment aanwezig is.
  • Idealiter neem je enige ervaring mee met embodiment, systemisch werk, Theory U, beweging/ mindfulness, maar dat is geen vereiste!
  • De link voor de bijeenkomsten wordt wekelijks gepost op deze Facebookpagina.

Telefoon

+31624612480

LinkedIn

Contact